Enkele ervaringen van deelnemers van DansLab:

"Improviseren kun je leren, of het nou dans, kunst of muziek maken betreft. Het leren loslaten, durven doen, jezelf zijn en genieten,...... Nou, ga er maar eens aan staan!! Bij Sandra kun je dit leren, in je eigen tempo en op je eigen manier."

"De dansimprovisatie biedt heerlijke lessen om mijn eigen lijf meer te ontdekken in verschillende dansvormen. Er is steeds uitnodiging voor nieuwe technieken of vormen. Mooie opbouw ook vanuit jezelf naar het vervloeien met de andere deelnemers om samen tot een dansimprovisatie te geraken. Dit alles begeleid door een lieve enthousiaste en stimulerende docente. Dank je wel Sandra!"

"De lessen van DansLab hebben mij gebracht, dat ik vrijer dans. Sandra steen vind ik een prettige docente en een fijne en mooie persoonlijkheid. Ook als mens prettig en fijn om mee om te gaan. Mijn reden om dansimprovisatie te volgen is, om te dansen en me vrij te voelen en open te leren staan voor nieuwe dingen. Ik leer veel, ook van andere cursisten. Ook fijn om in een niet al te grote groep te dansen. Echt Top!!"

"Ik merk dat als ik in mijzelf gekeerd blijf, mijn eigen dans dans, dat 'lekker' is, maar niet die 'vrijheid in verbondenheid' geeft. Ik heb de vorm, de kunst in de dans nodig en moet mijn ogen open doen om me te verbinden met de anderen en de omgeving. Pas dan ontstaat een stroom die verbindt, die ons één organisme maakt dat beweegt, continue transformeert en optilt naar vrijheid, vreugde, kunst... Dat maakt dat ik het zo fijn vind om bij DansLab te dansen. Het is een soort meditatie in beweging: in contact zijn met mijn lijf, mijn gevoelens, mijn hart, met de anderen en de ruimte."

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina